Elite Salades en Snacks - Neede

ONTSTAAN IN GLANERBRUG

Joppiesaus®, de lekkerdermaker voor alle snacks. Vers, fris en uniek. Niet ontwikkeld in een laboratoriumkeuken van een megalomane multinational, maar gewoon in Glanerbrug. Bij Annie’s Snackbar om precies te zijn. Met de allerbeste ingrediënten. Verse uitjes, romige mayonaise en lekkere kruiden en specerijen.

Joppiesaus® is vers lekker. Op alles en bij alles. Op de patat bij de tv, op de hamburger bij de straatbarbecue, op de vis bij de verjaardag en op de kip bij de borrel.

Joppiesaus® is verkrijgbaar bij zo’n beetje alle cafetaria’s in Nederland. Maar je lievelingssausje gluurt ook over de grens. En dat betekent dat Joppiesaus® ook vers lekker is bij Bratwurst en bij de croque-monsieur.

Nog geen kennisgemaakt met Joppiesaus®? Vraag er dan snel naar bij je cafetaria of kijk even in het koelvak van je supermarkt.

GROOT GEWORDEN IN NEEDE

In het Achterhoekse Neede waren ze snel overtuigd van de smaak van Joppiesaus®. De ambachtelijke Snack- en sauzenfabrikant Elite B.V.  kocht het originele recept van Annie’s Snackbar en werd eigenaar van het merk.

In 2003 werd Joppiesaus® in heel Nederland op de kaart én op het menu gezet. Het verse sausje met de unieke smaak werd een smaakhit in de horeca. Wat begon met een aantal trouwe fans in de Achterhoek breidde zich al snel uit naar miljoenen liefhebbers door het hele land.

Joppiesaus® heeft inmiddels een vaste plek in de horeca, maar blijft verrassen. Zo is er naast de vertrouwde horecaverpakkingen ook een handige knijpfles. Die je kunt vinden in het koelvak van je supermarkt. Behalve knijpflessen zijn er ook 150 grams portieverpakkingen. En die liggen meestal bij de verskoeling van je supermarkt.